Mesélő pályázati felhívás!

A Mesekiadó mesélőket keres Budapesten és országszerte! Jövőbeni projektjeihez, hangoskönyveinkhez, tv felvételekhez (Guiness rekord), alkalmi gyermekelőadásokra, rádiós mesék hanganyagaihoz, hétvégi rendezvényeinkre.

Megbízásos alapon, külsős munkatársként. Egyedi, alkalmi díjazással. Felső korhatár nincs, felnőttek jelentkezését várjuk. A megbízás egy része távmunkában is végezhető (online kapcsolattartással). Ha szerződünk, akkor beszéljük meg, ki, mit tud vállalni.

Ha munkatársunk leszel, vagyis sikeresen átjutsz a fordulókon és megállapodunk, bekerülsz a mesélő hálózatunkba, mi pedig folyamatosan értesítünk az aktuális lehetőségekről, amikben részt vehetsz.

Ha érdekel a lehetőség, az alábbiakat kell tenned:

1. Egy vagy több (max. 3) mesét rögzíts egy videó felvételen, amit te mondasz rá és töltsd fel a Youtube videómegosztóra.

2. Egy emailban küldd el nekünk a linket az info@mesekiado.hu címre.

Fontos!

Legyen benne a Youtube címben, hogy mesekiadó.hu mesélő pályázat! Mutatkozz be a felvételen (nem kell a teljes - valódi - neved, ahogy akarsz), ne feledd a mese címét rámondani. Mindegy mivel rögzíted, de a hang legyen jó. Technikailag semmiben nem tudunk/fogunk segíteni, ezt vagy magadnak, vagy a környezetedben élők segítségével kell megoldanod.

Ha megkapjuk a linket és nekünk tetszik, erről értesítünk, majd pár napig a Youtube anyagodat megjelentetjük a Facebook oldalunkon, ahol azt szavazásra bocsájtjuk (a like szám és a megosztások száma számít). Ez alapján kerülhetsz be a második fordulóba. Erről többet majd ott olvashatsz.

Ezt követi egy záró összesítés a honlapunkon, majd meghallgatás, amely részleteiről a bekerült pályázókat levélben értesítjük.

Jelentkezési határidő, vagyis amíg a meséid linkjét fogadjuk: 2013. március 15.

Az első fordulóban ennyi információt tudunk adni, levélre, egyébre nem reagálunk ezzel kapcsolatosan!

Sok sikert!