Köszöntjük új igazgatónkat!

admin : 2020. 03. 21. - 16:21

2020. március 21-tól könyvtárunk új igazgatója Schmöltz Margit. Szeretettel köszöntjük, munkájához sok sikert kívánunk!

Leköszönő igazgatónknak, Kovátsné Várady Eszternek pedig köszönjük sok évtizedes áldozatos munkáját, egészségben gazdag, békés nyugdíjas éveket kívánunk!

Közlemény

admin : 2020. 03. 12. - 19:27

A koronavírus-járvány megelőzésének és esetleges terjedésének megakadályozása céljából Esztergom Város Jegyzője és Polgármestere elrendelte a felnőtt- és gyermekkönyvtár látogatók elől történő bezárását. Az intézmény zárása március 13-án pénteken éjféltől lép életbe és határozatlan ideig tart. A szolgáltatások felfüggesztésének idejére késedelmi díjat nem számolunk fel.
A könyvtár hétköznaponként, munkaidőben a 06(33)523-170-es telefonszámon várja az olvasói igényeket és a kért könyvek kiszállításáról az önkormányzat gondoskodik.
Megértésüket köszönjük!

Véget ért a Könyvtári beszélgetések

admin : 2020. 02. 11. - 11:27

Tizenöt esztendő után ma este véget ért a Könyvtári beszélgetések című rendezvénysorozatunk, melyet Kovátsné Várady Eszter igazgató asszony hívott életre. A sorozat a mai napig nagy népszerűségnek örvendett, általa több mint 150, a közéletben és a művészeti életben elismert vendég fordult meg a könyvtárban. Igazgató asszonyt Popovics György, a megyei közgyűlés elnöke a több évtizedes, a kultúra területén végzett értékteremtő és értékközvetítő tevékenységéért elnöki elismerésben részesítette. Ezúton is gratulálunk az elismeréshez!