DECEMBERI PROGRAMJAINK

rendezvény

December 1.csütörtök – december 3. szombat

Édes advent – Esztergomi linzer süteménykészítő-verseny az olvasóteremben. Az ünnepi készülődéshez receptekkel, süteményes- és szakácskönyvekkel készülünk. A verseny részleteiről honlapunkon olvashatnak.

December 6. keddtől év végéig

Vécs Éva mézeskalácsai – kiállítás az olvasóteremben

December 8. csütörtök – december 10. szombat

Kézműves advent – csütörtökön és pénteken 16.00 és 18.00, szombaton 9.00-12.00 között helyi alkotók saját munkáikat mutatják be

December 9. péntek

Szált szálba öltve –– kézműves foglalkozás felnőtteknek, karácsonyi magyal díszt horgolunk

Kezdőket is szeretettel várunk!

December 15. csütörtök – december 17. szombat

Adventi szöszmötölés – ünnepi kézműveskedéssel, karácsonyi olvasmányokkal és ünnepi hangulattal várjuk az olvasókat. Gyöngyöt fűzünk, készítünk antik, karácsonyi könyvsarkot, és más, ünnepi meglepetéseket is varázsolunk.

December 20. kedd 17.00

Bősze Ádám és Megyeri Léna előadása – Fekete hattyú, fehér hattyú – romantikus mesék címmel. Megyeri Léna tánckritikus és Bősze Ádám zenetörténész előadása a két művészeti ág közös történetéből villant fel epizódokat legendás együttműködések, nagy versengések és felforgató mesterművek felelevenítésével.

 

Idei utolsó kölcsönzési napunk: 2022. december 21. szerda

2023-ban január 10-én nyitjuk meg újra kapuinkat.

 

Minden programunk, rendezvényünk ingyenes! Kérjük, figyeljék honlapunkat és Facebook oldalunkat, az esetleges program- és helyszínváltozásokat ott tesszük közzé!

Minden Olvasónknak áldott ünnepeket, békés karácsonyt kívánunk!

rendezvény