Mesefaragó pályázat!

Játsszatok együtt Finy Petra írónő és Radnóti Blanka illusztrátor szereplőivel, írjatok hozzájuk történetet és nyerjétek meg csoportotoknak vagy osztályotoknak a fődíjat!

Kedves Tanítók, Óvónők, Szülők és kedves Gyerekek! Egy izgalmas játékot ajánlunk nektek és osztályotoknak, csoportotoknak. A Mesefaragó meseíró pályázat az óvodás és alsó tagozatos korosztálynak szól, és közös vállalkozásra hívja a csoport minden tagját. A feladatot az teszi különlegessé, hogy előre kitalált karakterek és tárgyak köré építhettek mesevilágot: faragjatok mesét közösen, küldjétek be és indulhat a kaland. A három legügyesebb mesefaragó csoportot meglátogatják a karakterek kitalálói, Finy Petra írónő és Radnóti Blanka illusztrátor, akik segítenek készre faragni az első fordulóban kiválasztott három legjobb mesét, amelyeket ország-világ olvashat majd a Csodaceruza Magazin és a Játéksziget Magazin oldalain. A nyertes Mesefaragó csapatot a három kidolgozott
meséből az internet közönsége választja majd ki, nyereményük pedig egy Mesefaragó Játszósarok, melyet a pályázat fő támogatója, a Játéksziget bolthálózat rendez be rengeteg fejlesztőjátékkal. A gyerekek számára szabadon hozzáférhető, színes illusztrációkkal és berendezési tárgyakkal feldíszített játszósarkot a nyertes csapat intézményében alakítják majd ki.
 
A pályázat részletes leírását itt találod.